Minőségpolitikánk

Cégünk a legmagasabb színvonalú műszaki folyamatokat és minőségi irányítási rendszereket alkalmazza a gumitermékek előállításában, valamint a szolgáltatások nyújtásában. Minőségpolitikánk alapját a 9001-es ISO minőségirányítási rendszer képezi.

A minőségpolitikánk alapelvei a következők:

  1. Ügyfél-elégedettség: Ügyfeleink elégedettsége számunkra a legfontosabb. Elkötelezettek vagyunk az ügyfeleink igényeinek és elvárásainak megértése és felülmúlása iránt. Folyamatosan törekszünk a kiváló minőség biztosítására, a termékek és szolgáltatások megbízhatóságára, valamint a határidők pontos betartására.

  2. Minőségi vezetés: Az üzleti vezetés vezető szerepet vállal a minőség kultúrájának kialakításában és fenntartásában. Folyamatosan támogatjuk a minőségirányítási rendszer fejlesztését és a minőségjavítási kezdeményezéseket a vállalat minden szintjén.

  3. Munkatársak elkötelezettsége: Munkatársaink az egyik legnagyobb erőforrásunk, ezért fontos számunkra, hogy elkötelezettek legyenek a minőség iránt. Biztosítjuk, hogy munkatársaink rendelkezzenek a szükséges képzettséggel, és támogatjuk őket a folyamatos fejlődésben és szakmai növekedésben. A minőségi szemléletet és felelősséget minden munkatársunkra kiterjesztjük.

  4. Folyamatos fejlesztés: Folyamatosan törekszünk a minőség és hatékonyság javítására. Elemzéseket végzünk a folyamatokban és eredményekben, és alkalmazkodunk a változó ügyfél igényekhez és a piaci kihívásokhoz. Innovatív megoldásokat keresünk a termelési folyamatok optimalizálására és a minőségi teljesítmény növelésére.

  5. Elkötelezettség a szabályozások betartása mellett: Teljes mértékben betartjuk a vonatkozó jogszabályokat és szabályozásokat, valamint az iparági szabványokat. A minőségirányítási rendszerünk folyamatosan ellenőrizve és frissítve van, hogy megfeleljünk a magas szabványoknak.

A cégünk minőségpolitikája irányító elveinket foglalja magába, és minden munkatársunk számára iránymutatást jelent a mindennapi tevékenységeik során. Célunk az ügyfelek megbízható partnere lenni a minőség terén, és folyamatosan fejleszteni a termékeinket és szolgáltatásainkat.